Крах круїзного лайнера в Середземному морі: Є загиблі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крах круїзного лайнера в Середземному морі: Є загиблі

1326
Щонайменше вісім людей загинули в результаті інциденту з круїзним лайнером "Коста Конкорда", який сів на мілину в Середземному морі біля берегів Італії, передає CNN.
Поранення отримали декілька десятків людей. Відзначається, що кількість жертв може зрости, оскільки багато пасажирів лайнера після катастрофи стрибали за борт.
Рятувальна операція в даний час на судні продовжується. Приблизно 300 осіб досі залишаються на судні.
За свідченням очевидців, смерть деяких пасажирів могла настати від удару об воду, коли вони стрибали з борту судна в море. Крім того, деякі намагалися врятуватися, залишаючи корабель без рятувального жилета.
У заяві оператора судна поки нічого не говориться про жертви аварії. Відомо, що серед пасажирів були, в основному, громадяни Італії, Німеччини та Франції.
Нагадаємо, 17-палубний італійський круїзний лайнер "Коста Конкорда" сів на мілину 13 січня в 22:00 за місцевим часом (23:00 за київським часом). Інцидент стався в районі узбережжя Тоскани, недалеко від острова Джіліо. За наявними даними, при ударі лайнер отримав пошкодження корпусу і нахилився. У момент аварії на його борту знаходилися близько 3200 пасажирів та понад тисячу членів екіпажу.
Лайнер "Коста Конкордіа" був побудований в 2005 р. На його борту знаходяться 1,5 тис. кают, п'ять ресторанів і чотири басейни. Вартість будівлі судна оцінюється приблизно в 450 млн євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас