ПриватБанк запустив технологію оперативного повернення карток, вилучених банкоматом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив технологію оперативного повернення карток, вилучених банкоматом

Фінтех і Картки
1525
ПриватБанк впровадив технологію повернення клієнтам карт, вилучених банкоматами. Тепер, якщо банкомат ПриватБанку "з'їв" картку (найчастіше це відбувається, якщо клієнт 3 рази неправильно ввів пін-код або просто забув її), клієнт може відразу ж отримати нову карту в будь-якому відділенні банку в будь-якому місті. Випуск нової картки замість вилученої відбувається безкоштовно, повідомляється в інформації прес-службі на сайті банку, пише Уніан.
Раніше процедура повернення вилучених карт могла займати до декількох тижнів. В прес-службі банку відзначають, що раніше процедура повернення вилучених карт могла займати до декількох тижнів. Стільки ж часу процедура повернення карт зараз займає і в інших українських банках, причому за термінове повернення потрібно доплачувати окремо.
"Раніше, коли банкомат "з'їдав" вашу пластикову картку, це було неприємною ситуацією, адже для повернення картки потрібно було чекати, поки її заберуть і передадуть власнику, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Юрій Кандауров. - Тепер у клієнта немає проблем з доступом до своїх грошей - банк відразу ж і зовсім безкоштовно видасть нову картку, а готівку завжди можна отримати в банкоматі і без "пластика" з нашою унікальною послугою "Екстрені гроші".
Як відзначають у банку, для безпеки клієнтів, всі вилучені банкоматами картки ПриватБанку тепер будуть знищуватися. Власники банківських карток інших українських і зарубіжних банків зможуть скористатися стандартною процедурою її повернення - після інкасації банкоматів та отримання заяви власника "чужі" карти будуть направлятися на адресу банків-емітентів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас