Відкрита реєстрація доменів верхнього рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрита реєстрація доменів верхнього рівня

755
З 12 січня по 12 квітня 2012 р. Міжнародна Корпорація по присвоєнню інтернет-адресів (ICANN) проводить програму з відкриття нових доменних імен верхнього рівня - NewgTLDs.
До цього часу в Інтернет існувало всього 20 доменів верхнього рівня загального користування - .COM, .NET та інші. Програма New gTLDs дозволяє учасникам подати заявку і отримати власний домен верхнього рівня. До реєстрації доступні домени як на латиниці, так і на кирилиці, наприклад, .МОЙБРЕНД або .MYBRAND.
Майбутні домени умовно поділяються на три групи: корпоративні (брендові), загальні (відкриті для комерційних реєстрацій), географічні (назва міст, регіонів).
Незважаючи на значні витрати на відкриття свого домену, провідні світові компанії, такі як PEPSI, IBM, SONY, APPLE, BMW та інші, заздалегідь заявили про свій намір отримати свій брендовий домен верхнього рівня. Про намір отримати свій домен заявили найбільші світові міста - Москва, Лондон, Париж, Берлін, Рим та інші. Передбачається, що загальна кількість доменів, які будуть зареєстровані, складе приблизно одну тисячу.
Не секрет, що багато доменних імен другого рівня (такі, як business.com, fly.com тощо) продавалися за десятки мільйонів доларів. Тепер же, за набагато менші гроші можна зареєструвати своє доменне ім'я першого рівня, що відкриває для компанії нові горизонти маркетингу, виводить бренд компанії на якісно новий рівень, а у випадку загальних доменів, що дає можливість заробітку безпосередньо на продажу доменних імен другого рівня.
Після 12 квітня прийом заявок на нові домени буде припинений. Після цього, нові заявки будуть прийматися не раніше, ніж через 3-5 років, а можливо і ніколи. Оскільки підготовка і подача заявки - це трудомісткі процеси, реальний час на ухвалення рішення про створення свого домену обмежено одним місяцем.
Незважаючи на очевидну привабливість ідеї отримання свого домену, багатьох зупиняє складність проходження процедури.
Компанія "Центр інтернет-імен України" (ТМ "Ukrnames") - є ICANN - акредитованим реєстратором, учасником робочих груп ICANN щодо введення нових доменів, а також єдиним в Україні експертом програми New gTLDs.
Ukrnames пропонує провідним компаніям і підприємствам Україні комплекс послуг по проходженню процедури отримання власного доменного імені верхнього рівня, а також повне технічне забезпечення та супровід нового домену.
Упевнені, що бренди, що представляють український бізнес, гідні того, щоб на рівних зі світовими компаніями зайняти своє місце в Мережі Інтернет.
З питань реєстрації домену верхнього рівня звертайтесь за телефонами:
(044) 360-14-71 , (057) 780-14-70, (056) 767-14-71.
Email: newtld@ukrnames.com, Website: http://www.ukrnames.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас