Експерт: Національний офіс з обслуговування великих платників податків дозволить знизити рівень корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Національний офіс з обслуговування великих платників податків дозволить знизити рівень корупції

Казна та Політика
285
Національний офіс з обслуговування великих платників податків дозволить бізнесу оцінити переваги індивідуального сервісу і знизить рівень корупції. Таку думку висловив виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко, пише Уніан.
"Мотивація для того, щоб створити подібного роду національний офіс для сплати податків великими платниками податків, проста. Коли такі підприємства будуть "заведені" у своєрідне єдине вікно, процес адміністрування відбуватиметься легше", - вважає економічний експерт.
За його словами, такі кроки дозволять не тільки модернізувати податкову службу України відповідно до світових стандартів сервісу, але і зробити реальні кроки в боротьбі з корупцією на місцях.
"Платники підтримають цю ініціативу, адже в такому випадку буде доведений до автоматизму процес адміністрування, скоротиться час, що витрачається на сплату податків, і будуть ліквідовані корупційні ризики", - сказав Устенко.
Нагадаємо, що раніше під час засідання комітету з економічних реформ Президент Віктор Янукович акцентував увагу на необхідності створення єдиного централізованого офісу для великих платників податків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас