Apple заморозить торгівлю iPhone 4S в Китаї через ажіотаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заморозить торгівлю iPhone 4S в Китаї через ажіотаж

358
Apple тимчасово припиняє продаж iPhone 4S в Пекіні та Шанхаї.
Остання версія iPhone надійшла в продаж сьогодні, 13 січня, і викликала величезний ажіотаж, який спровокував заворушення у флагманських магазинах Apple в Пекіні, повідомляє BFM.ru.
"На iPhone 4S був неймовірний попит, всі телефони в наших магазинах в Китаї вже розпродані", - повідомила прес-секретар Apple.
"На жаль, ми не змогли відкрити магазин в Пекіні через наплив натовпу. Щоб забезпечити безпеку наших співробітників і клієнтів, найближчим часом iPhone 4S буде недоступний в роздрібних магазинах Apple в Пекіні і Шанхаї", - додала представник компанії.
Бажаючі придбати останню версію iPhone можуть оформити замовлення через Інтернет або купити її у партнера Apple в Китаї China Unicom.
Нагадаємо, продажі останньої версії iPhone по всьому світу стартували 14 жовтня. Більшість бажаючих придбати смартфон є постійними клієнтами Apple. Натовпи фанатів, охочих отримати новий гаджет Apple, вже стали традицією. Так, в Токіо черга на купівлю телефону в перший день склала декілька сотень людей. Багато фанатів гаджетів Apple мають намір купити телефон в пам'ять про Стіва Джобса, який помер 6 жовтня 2011 р. від тривалої хвороби.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас