Львів увійшов до десятки кращих європейських міст майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів увійшов до десятки кращих європейських міст майбутнього

405
Львів увійшов до десятки європейських міст майбутнього в категоріях кращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій та економічної ефективності ведення бізнесу.
Як повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на лист, отриманий від британської ділової газети Financial Times, в її дослідженні "European Cities & Regions of the Future 2012/13" Львів обраний одним з десяти кращих європейських міст у категоріях "Краща стратегія залучення прямих іноземних інвестицій" та "Найбільша економічна ефективність ведення бізнесу".
"Таке досягнення підтверджує правильність обраного владою міста курсу. Визнання на міжнародному рівні збільшує ймовірність того, що інвестори прийдуть саме до Львова. Це є своєрідним стандартом якості для нашого міста і 50-60% того, що на Львів звернуть увагу іноземні інвестори", - цитує прес-служба начальника управління інвестицій та зовнішньоекономічних відносин Львівської міськради Сергія Кіраля.
За даними прес-служби, представників Львова вперше запросили на церемонію нагородження Financial Times, яка відбудеться в Каннах (Франція) в рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас