Квартири в центрі Києва купують під хостели до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартири в центрі Києва купують під хостели до Євро-2012

Нерухомість
402
У Києві відбуваються угоди з купівлі цілих поверхів і багатокімнатних квартир в будинках, розташованих на прилеглих до Національного спортивного комплексу (НСК) "Олімпійський" вулицях, з подальшим їх переобладнанням у хостели для прийому гостей Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
"Ринок шукає нові варіанти і можливості - на сьогоднішній день простежуються непоодинокі випадки купівлі в будинках, розташованих на вулицях, прилеглих до стадіону "Олімпійський", або в безпосередній близькості до центру (наприклад по вул.Горького, Боженка, Жилянській та ін.) цілих поверхів або багатокімнатних квартир, що вимагають ремонту, з подальшою перебудовою поверхів або квартир у хостели для прийому гостей чемпіонату", - повідомляється в прес-релізі ТОВ "Build & Live Development" (Київ).
При цьому експерти компанії відзначають, що згідно з європейськими цінами ліжко-місце в хостелі має пропонуватися за EUR10-20 євро за ніч.
Build & Live Development - девелоперська компанія повного циклу, представник американської корпорації Build & Live Estate Project.
Основна діяльність компанії - девелопмент, консалтинг, проектування, генпідряд, супровід будівництва, здача в оренду і продаж. Регіони діяльності - Україна, країни СНД, Європи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас