Геннадій Атаманюк - координатор напрямку антимонопольного права Integrites — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Геннадій Атаманюк - координатор напрямку антимонопольного права Integrites

298
11 січня 2012 г. до команди Міжнародної юридичної фірми Integrites у якості Координатора напрямку антимонопольного права долучився Геннадій Атаманюк, спеціаліст з багаторічним досвідом роботи в органах Антимонопольного комітету України.
Геннадій Атаманюк спеціалізується на питаннях антимонопольного права, злиття та поглинань, а також корпоративного права. Геннадій має багаторічний досвід роботи в органах антимонопольного комітету України, у тому числі на посадах замісника керівника Управління концентрацій та узгоджених дій, Керівника відділу ринків АПК, легкої промисловості, банківської та страхової справи, ринку цінних паперів, телекомунікацій, а також замісника Київського обласного територіального відділу Антимонопольного комітету України.
Геннадій приймав безпосередню участь у розгляді таких знакових для ринків України концентрацій, як придбання фінансовою групою "Райффайзен" комерційного банку "Аваль", придбання компанією "Пепсіко" заводів з виготовлення соків "Сандора", злиття мобільних операторів "Білайн" та "Київстар".
Приєднання Геннадія Атаманюка до команди Integrites націлене на розвиток іта посилення практики антимонопольного права, злиттів і поглинань.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Алла Данилюк
Менеджер зі зв язків з громадськістю
alla.danyliuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас