Податкова відкопала підпільний нафтопровід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова відкопала підпільний нафтопровід

Кримінал
550
У Краснодонському районі Луганської області співробітники податкової міліції ліквідували нелегальний 800-метровий підземний нафтопровід і сховище з двома цистернами місткістю 30 тонн.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Державної податкової адміністрації в Луганській області, по нафтопроводу здійснювалася контрабандна транспортування паливно-мастильних матеріалів з Російської Федерації.
За словами старшого оперуповноваженого відділення протидії незаконному обігу підакцизних товарів відділу податкової міліції ДПІ у Свердловську В'ячеслава Меркушева, незаконний бізнес здійснювався на промисловій основі.
"За кілька сотень метрів від російсько-українського кордону, в селі Біленьке, на території, орендованій для вирощування птиці, невідомі особи створили нелегальну нафтобазу, яка служила пунктом накопичення контрабандного дизпалива", - повідомив Меркушев.
Під час проведення перевірки оперативники, крім спеціального обладнання, виявили три помпи, два лічильники, установку горизонтального буріння, а також близько 53 тонн дизельного палива. Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 550 тис. грн.
За даним фактом проводиться подальша перевірка, встановлюються особи, задіяні в контрабандних операціях, вживаються заходи з притягнення їх до відповідальності, згідно з чинним законодавством.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас