Дефіцит зовнішньоторговельного балансу Великобританії в листопаді зріс до 4,1 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дефіцит зовнішньоторговельного балансу Великобританії в листопаді зріс до 4,1 млрд доларів

Казна та Політика
165
Загальний дефіцит зовнішньоторговельного балансу Великобританії, що включає в себе також торгівлю послугами, в листопаді збільшився до 2,6 млрд фунтів стерлінгів (4,1 млрд доларів) з 1,9 млрд фунтів стерлінгів (3 млрд доларів) в жовтні. Про це свідчать дані національного статистичного агентства.
Опубліковані дані виявилися гіршими від прогнозів аналітиків, які передбачали дефіцит зовнішньоторговельного балансу на рівні 2,35 млрд фунтів стерлінгів.
При цьому профіцит зовнішньої торгівлі послугами в листопаді склав 6,1 млрд фунтів, збільшившись з 6 млрд місяцем раніше.
Дефіцит зовнішньої торгівлі товарами Великобританії в листопаді склав 8,6 млрд фунтів стерлінгів проти 7,9 млрд у жовтні.
Експорт товарів з країни зменшився на 1,5%, або на 0,4 млрд фунтів стерлінгів - до 25,7 млрд фунтів стерлінгів. В основному негативна динаміка була викликана скороченням обсягів експорту срібла в країни, що не входять до ЄС, зокрема в Індію.
Імпорт товарів в країну в листопаді зріс на 1,1%, або на 0,4 млрд фунтів стерлінгів - до 34,4 млрд, переважно за рахунок збільшення ввозу органічної хімії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас