Львівська міськрада вимагає терміново переглянути держбюджет-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська міськрада вимагає терміново переглянути держбюджет-2012

Казна та Політика
575
Львівська обласна рада вимагає негайно переглянути Державний бюджет та показники обласного бюджету на 2012 рік.
Про це йдеться в заяві до президента Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова та голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо прийняття державного бюджету на 2012 рік і показників обласного бюджету Львівської області на 2012 рік, яке депутати облради прийняли 5 січня.
"Львівська обласна рада констатує, що нинішній бюджет є бюджетом виживання і вимагає негайного перегляду Державного бюджету на 2012 рік з метою найбільш повного врахування в ньому інтересів і насущних потреб Львівської області та збільшення видатків на соціально-економічний розвиток територій", - цитує документ УНІАН.
Депутати підкреслили, що "наступного року Львівська область отримає вдвічі менше коштів додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів. Не передбачаються і деякі субвенції з державного бюджету інвестиційного характеру: на соціально-економічний розвиток, на реалізацію пріоритетів розвитку регіонів, на заробітну плату працівникам бюджетної сфери і поліпшення умов праці медичних працівників, а також інші субвенції".
"У державному бюджеті не передбачені кошти на виконання угоди про регіональний розвиток Львівської області між Кабінетом міністрів України та Львівською обласною радою. Не закладено вирішення першочергових для області питань капітального характеру, зокрема, фінансування рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та будівництва сміттєпереробного заводу", - йдеться в заяві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас