Великобританія: Очікується посилення вимог щодо кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія: Очікується посилення вимог щодо кредитування

Казна та Політика
302
Британські банки в першому кварталі можуть посилити свої критерії при розгляді заявок на кредитування як від фізичних осіб, так і від компаній, що пов'язано з ситуацією на ринках фінансування, і це може позначитися на зростанні інвестицій та економічному зростанні.
"Як очікується, банки можуть посилити свої вимоги з надання іпотеки, а також з кредитування великих і середніх компаній", - йдеться в звіті за кредитними умовами Банку Англії".
"Ситуація в Єврозоні і її вплив на умови фінансування банків будуть ключовим фактором, що визначає доступність кредитів в цьому кварталі. І хоча банки очікують невеликого збільшення в загальній доступності кредиту в цьому кварталі, такі фактори, як економічні перспективи і посилення умов на фінансових ринках, будуть негативно позначатися на доступності кредитування".
Звіт також показав, що попит на іпотечне кредитування в 4 кварталі минулого року знизився, і банки прогнозують подальше його зниження і в цьому кварталі.
Попит на кредити з боку малих компаній, ймовірно, знизиться в цьому кварталі після його різкого падіння в 4 кварталі 2011 року. Попит на кредитування з боку великих і середніх компаній також знизиться в 1 кварталі, - такий прогноз Банку Англії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас