Український ринок акцій у четвер відкрив торги незначним зниженням по індексу УБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український ринок акцій у четвер відкрив торги незначним зниженням по індексу УБ

Фондовий ринок
90
Український ринок акцій у четвер вранці відкрив торговельну сесію незначним просіданням індексу "Української біржі" (УБ) на тлі неоднозначних настроїв на світових фондових майданчиках: станом на 10:35 кч індекс УБ знизився на 0,01% - до 1476, 59 пунктів, індекс ПФТС до цього часу не змінився.
Вранці на УБ пройшли одиничні угоди. Знизилися акції Райффайзен Банку Аваль (-1,05%), "Азовсталі" (-0,44%) і "Мотор Січі" (-0,09%). Підтримку індексу надали папери Алчевського меткомбінату (+1,96%) і Укрсоцбанку (+1,04%).
Як повідомив агентству аналітик інвестгрупи "ТАСК" В'ячеслав Іванишин, на відкриття торгів на Українській біржі в четвер склався нейтральний зовнішній фон: західноєвропейські фондові майданчики відкрилися символічним підвищенням.
За словами експерта, нова хвиля побоювань щодо проблем єврозони завадила інвесторам підштовхнути котирування акцій вище після впевненого зростання на початку року. "Тиск роблять повідомлення про те, що Греція може зіткнутися з дефолтом по боргах країни в березні", - додав він.
Як зазначив В.Іванишин, у четвер очікується важлива макроекономічна статистика щодо ринку праці США, яка може зробити істотний вплив на настрої українських інвесторів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас