МВФ проводить перевірку фінансового сектора Японії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ проводить перевірку фінансового сектора Японії

164
Міжнародний валютний фонд влітку опублікує результати контролю за станом здоров'я японських банків, у тому числі оцінку їх здатності протистояти європейській борговій кризі і слабкому економічному зростанню, повідомила щоденна ділова газета Nikkei у вівторок.
МВФ проводить глибоку оцінку фінансового сектора країни, яка була вже зроблена обов'язковою для 25 "системноважливих" країн, щоб запобігти ще одній глобальній фінансовій кризі.
МВФ, який почав нагляд японських фінансових інститутів, буде проводити на місцях перевірку банків у березні, повідомила Nikkei, не наводячи джерел. МВФ буде вивчати можливі наслідки кризи Єврозони на потоки капіталу японських банків, а також, як вони можуть пережити сценарій другої хвилі рецесії при такому слабкому економічному зростанні, повідомляє Nikkei.
Японські банки отримують обмежений вплив з боку проблем суверенних боргів в Європі, незважаючи на похмурі економічні умови країни, але опинилися під серйозним ударом по фінансовій індустрії, що змусило банки скоротити тисячі робочих місць.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас