Зловмисники продали Україні чужі вантажівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зловмисники продали Україні чужі вантажівки

Кримінал
521
Польські правоохоронні органи затримали злочинну групу, яка продала в Україну і Росію орендовані в Польщі вантажні автомобілі та екскаватори вартістю понад 1 мільйон доларів.
Про це УНІАН повідомила прес-служба польської поліції.
За даними польських правоохоронців, злочинці, які створили фіктивну фірму, продали орендовані у двох польських фірмах шість вантажівок з причепами та два екскаватори.
"Автомобілі та обладнання продали за заниженими цінами в Росію і в Україну. Компанії-орендарі втратили майже 4 мільйони злотих", - відзначили в прес-службі.
Центральне слідче бюро польської поліції (CBŚ) розслідувало цю справу більше року. Як з'ясувалося, власником і головою правління фіктивної фірми був бездомний, який працював у стайні біля Познані.
Прес-служба зазначила, що правоохоронним органам вдалося не допустити продажу ще однієї вантажівки, яка вже булав підготовлена до відправлення за східний кордон Польщі.
"Троє затриманих - це чоловіки родом з місцевостей біля Познані. Серед них власник стайні, якого вважають організатором афери, його помічник і бездомний, який був головою правління компанії. Усім загрожує до 10 років позбавлення волі", - зазначила прес-служба.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас