Учасники ринку в очікуванні звіту щодо ділової активності в Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники ринку в очікуванні звіту щодо ділової активності в Британії

Фондовий ринок
181
У перший торговий день 2012 року в Британії увага трейдерів прикута до даних щодо індексу ділової активності. Він здійснить важливий вплив на настрої учасників ринку, особливо враховуючи дебати з приводу ризиків рецесії для країни.
При несподіваному зростанні ділової активності фунт може показати рух вгору, так як короткі позиції прораховані. Дані щодо індексу ділової активності, безсумнівно, мають важливе значення для загального настрою, тим більше, що він є одним з ранніх показників реальних виробничих даних, за ним підуть індекси в будівельному секторі та секторі послуг протягом найближчих двох днів. Загальний тон песимізму Великобританії, який звучав протягом останніх декількох тижнів, після впливу кризи Єврозони на країну, збережеться, але дуже важко дати кількісну оцінку масштабів пошкоджень.
Індекс ділової активності в секторі послуг ослаб дуже різко з 62 пунктів в 1 кварталі 2011 року до рівня нижче 50 рівня всього за 6 місяців. Чотири з п'яти останніх звітів були нижче рівня 50, але відзначалося деяке свідчення стабілізації на 47,6 в грудні. Будь-яка цифра нижче рівня 46,5 стане сигналом тривоги, а будь-який результат нижче 45 може призвести до сильних продажів фунта. На відміну від цього, буде полегшення при значенні індексу вище 48.5. Фунт отримає важливий імпульс, якщо активність буде вище 50.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас