США - лідер у перевагах інвесторів у комерційну нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США - лідер у перевагах інвесторів у комерційну нерухомість

Нерухомість
306
У новому, 2012-му році Сполучені Штати збережуть своє лідерство у перевагах інвесторів у комерційну нерухомість. Проте "в спину" США вже дихає Бразилія.
За словами членів Асоціації іноземних інвесторів у нерухомість (AFIRE), комерційна нерухомість США - це найстабільніший і безпечний варіант для розміщення інвестицій. Найбільш популярні з цієї точки зору міста - Нью-Йорк, Вашингтон, Бостон, Сан-Франциско і Лос-Анджелес.
Крім того, "гарячою точкою" для інвестицій стає Бразилія. Найбільше місто країни, Сан-Паулу, зайняв четверте місце в списку кращих міст для інвестицій в 2012 році - хоча в 2011-му знаходився лише на 26-му, повідомляє IBTimes.
Варто зазначити, що тільки близько 60% опитаних членів Асоціації заявили про свій намір збільшити обсяги інвестицій у США в році - у порівнянні з 72% в минулому. Знизилася і кількість інвесторів, які вважають, що ціни на комерційну нерухомість у США в 2012 році зростуть.
Боргова криза в Європі призвела до того, що більшість інвесторів не хочуть вкладати свої гроші в комерційну нерухомість її країн (за винятком Польщі і Швейцарії). Замість цього вони звертають свою увагу на країни, що розвиваються.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас