Президент ЄНП вражений тим, що Тимошенко відправили в колонію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент ЄНП вражений тим, що Тимошенко відправили в колонію

1988
Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс вражений фактом відправки екс-прем'єра Юлії Тимошенко в колонію з київського слідчого ізолятора.
"Вражений, що екс-прем'єра України Юлію Тимошенко відправили у виправну колонію. Що далі, каторжні роботи?" - зазначив Вільфред Мартенс, передає прес-служба БЮТ.
Реагуючи на рішення Апеляційного суду Києва, який залишив без змін вирок Тимошенко Печерського районного суду, президент ЄНП написав: "По суті, український суд залишив в силі недемократичні і політично мотивовані практики уряду. Вони жалюгідні".
Тимошенко, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення службових повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році, в п'ятницю вранці була етапована з київського слідчого ізолятора в колонію. Захист Тимошенко стверджує, що такі дії не можуть бути законними, оскільки вона не може самостійно пересуватися, а також є фігурантом у іншій кримінальній справі. Екс-прем'єра доставили в Качанівську жіночу колонію в Харкові, її помістили в двомісну камеру тимчасового СІЗО.
ЄНП - одна з найбільших партій Європи, представлена в усіх політичних інституціях Європейського союзу, а також у Раді Європи.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас