Україні пророкують зміну влади в 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні пророкують зміну влади в 2012 році

1888
Зміна влади в Україні в результаті масових протестів цілком може відбутися вже в 2012 році, вважає журналіст, генеральний директор телеканалу TVi Микола Княжицький.
"Якщо в країні не дотримуються базові демократичні принципи, і немає ресурсів для задоволення соціальних потреб громадян, то масові протести можуть початися в будь-який момент, і ніхто передбачити цього початку не може", - сказав він у коментарі ZN.UA.
"Українська політична система самим Віктором Януковичем була реформована таким чином, що всю відповідальність за події в країні він поклав на себе. Але соціологія показує, що він і його партія не користуються підтримкою більшості населення. Просто кажучи, його як лідера не люблять. Диктатори можуть утримати владу або на багнетах, або на любові населення. Найбільш ефективно - і на першому, і на другому. Але якщо немає любові, то фейсбук і твітер - набагато більш потужна зброя, ніж багнети. А нелюбому і беззбройному політику владу втримати неможливо", - пояснив свою позицію Микола Княжицький.
Нагадаємо, телеканал TVi був єдиним українським каналом, який не транслював новорічне привітання президента України Віктора Януковича.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас