В Китаї з'явилося величезне місто зі снігу та льоду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Китаї з'явилося величезне місто зі снігу та льоду

57
На початок "Зимового фестивалю", приуроченого до різдвяних і новорічних свят, китайські будівельники вирішили порадувати дорослих і дітей і в стислі терміни звели чергове вражаюче своїм розмахом чудо світу.
Нове крижане місто розташоване на північному сході Китаю, в Харбіні, недалеко від кордону з Росією. "Зимовий фестиваль снігу і льоду" китайці проводять щорічно ось вже кілька десятиліть поспіль. Це незвичайне і яскраве свято приваблює безліч туристів з усього світу. Як повідомляє The Daily Mail, чергове святкування настання зими в Харбіні стане 28-им за рахунком, для відвідувачів крижане місто відкриють 5 січня 2012 року.
Вхід в тематичний парк будівельники відзначили величезною аркою, а уздовж однієї з центральних алей вибудували цілу лінію мальовничих пагод. Територія міста розваг поділена на три зони, в кожній з яких є різноманітні крижані гірки, катки, лабіринти, чарівні палаци і більш традиційні на вигляд будинки. Підсвічені всіма кольорами веселки споруди своїми обрисами повторюють відомі архітектурні пам'ятки різних країн світу.
Скільки тонн снігу і льоду знадобилось для будівництва, на даний момент не відомо, проте своїми розмірами китайське крижане місто набагато перевершує аналогічні за призначенням будівлі, що зводяться в якомусь Лондоні чи будь-якому з міст Росії. Варто зазначити, що гігантоманія взагалі властива місцевим будівельникам. Типові приклади - занедбаний Діснейленд недалеко від Пекіна або 74-поверхова будівля-хмарочос в селі Хуаси, в якому розташований розкішний готель Longxi International.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас