Азаров вірить, що 2012 рік для Україні буде легшим і кращим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вірить, що 2012 рік для Україні буде легшим і кращим

124
Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав співвітчизників з Новим роком та Різдвом Христовим.
"Минулий 2011 рік був для країни і дуже складним, і в той же час наповненим творчою роботою, характеризувався прийняттям найважливіших для країни рішень, що визначають її долю на роки вперед. Наскільки добре уряд у 2011 році попрацював на Україну - судити вам" , - йдеться у зверненні прем'єра, опублікованому на сайті Кабінету міністрів у п'ятницю.
Він запевнив "з чистим серцем", що уряд зробив "все можливе і все від нас залежне, щоб країна розвивалася".
"Ми разом, весь народ, остаточно подолали той найглибший економічний спад, який багато хто і у нас в країні, і за кордоном вважав вироком Україні. Ні відсутність фінансової допомоги з Заходу, ні кабальна ціна на російський газ не зломили нас. Ми розраховували на власні сили, не жили під чужу диктовку і виявилися праві", - підкреслив М.Азаров.
Прем'єр нагадав, що в році, що минає, будувалися дороги, мости, аеропорти, метро, стадіони, дитячі садки, школи та лікарні, оптові ринки і заводи. "Так буде і далі. Тому що тільки напружена робота, тільки зростання економіки забезпечить зростання добробуту всіх громадян країни", - переконаний М.Азаров.
Разом з тим він констатує, що "ще далеко не кожна сім'я в Україні відчула покращення життя, і потрібно твердо сказати, що в тих умовах, в яких країна жила попередні 20 років, ніяких надій на істотне поліпшення просто не могло бути" .
"Глибоко переконаний, що розпочаті перетворення досить скоро перетворять нашу країну на сучасну європейську державу. 2012 рік буде легшим і кращим, тому що країна подолала інерцію спаду, і всупереч усім песимістичним прогнозам, всупереч несприятливим внутрішнім і зовнішнім факторам, набрала хороший темп", - додав прем'єр.
Він побажав українцям у Новому році любові, дружби, віри у щасливе майбутнє, здоров'я, благополуччя, родинного щастя і тепла.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас