Кабмін має намір перейти на електронний документообіг в новому році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін має намір перейти на електронний документообіг в новому році

236
Кабінет Міністрів має намір перейти на електронний документообіг з квітня 2012 року, - повідомили в Державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизації.
Нова система документообігу передбачає, що протягом 1 кварталу листи, доручення, розпорядження та інші документи Кабінету міністрів, які не містять інформації з обмеженим доступом, будуть розсилатися паралельно в паперовій і в електронній формі через систему.
З 1 квітня 2012 р. такі документи будуть пересилатися виключно в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису.
З 1 січня Держнауки разом з секретаріатом Кабміну планує провести дослідну експлуатацію системи.
Проект документообігу був розроблений Держнауки і схвалений урядом розпорядженням Питання впровадження системи електронної взаємодії органів виконавчої влади.
Оновлення системи відбувається в рамках реалізації концепції розвитку електронного управління в Україні.
У відомстві вважають, що новий порядок документообігу сприятиме підвищенню ефективності державного управління за рахунок прискорення обміну та обробки документів.
Нагадаємо, вчора Янукович підписав закон про зміни до регламенту Верховної Ради, згідно з якими депутати будуть отримувати проекти законів електронною поштою.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас