Пенітенціарна служба: Тимошенко етапували комфортабельним мікроавтобусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенітенціарна служба: Тимошенко етапували комфортабельним мікроавтобусом

Кримінал
1107
Сьогодні, 30 грудня 2011 року, о 8 ранку Юлія Тимошенко була етапована до місця відбування покарання в Харківській області.
Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою Пенітенціарної служби України.
За інформацією служби, перед виїздом Тимошенко оглянули лікарі, "які зробили висновок, що стан її здоров'я дозволяє транспортування".
"Для перевезення Тимошенко було надано комфортабельний мікроавтобус з усіма зручностями (біотуалет, умивальник, два дивани). При цьому були відправлені всі її речі (12 валіз), для чого був задіяний окремий автомобіль", - йдеться в повідомленні.
"Що стосується повідомлення в мережі інтернет про те, що Тимошенко переміщали в інвалідному візку, то ця інформація не відповідає дійсності, є надуманою обставиною, розрахованою на те, щоб викликати необґрунтоване співчуття щодо стану її здоров'я", - додали в службі.
За інформацією прес-служби, "направлення Тимошенко до пенітенціарної установи було здійснено у зв'язку з набранням законної сили вироку, винесеного Печерським районним судом Києва, який залишений в силі ухвалою апеляційного суду від 23 грудня 2011 року, з дотриманням усіх вимог чинного законодавства".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас