Томенко: Багато депутатів хочуть вступити до БЮТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Багато депутатів хочуть вступити до БЮТ

564
Про намір вступити до фракції "БЮТ-Батьківщина" заявили багато народних депутатів.
Про це заявив заступник голови Верховної Ради України, БЮТівець Микола Томенко.
Відповідаючи на запитання журналістів щодо розколу в партії "Батьківщина", він заявив, що кожна опозиційна політична сила, особливо та, що знаходиться в реальній опозиції, як "Батьківщина", повинна проходити такий природний шлях.
"Якщо одна людина виходить, а дві заходять, то це йде відповідний природний процес. І в цьому немає трагедії", - зазначив він.
Крім того, як повідомляє УНІАН, Томенко поінформував, що багато позафракційних депутатів і депутатів з інших опозиційних фракцій заявили про намір вступити до фракції "БЮТ-Батьківщина". "Ми не поспішаємо форсувати прийом у фракцію", - додав він.
Коментуючи вихід депутатів з фракції, їх перехід в інші партії або створення нових проектів, Томенко сказав, що дотримується тієї точки зору, що "боротися за свободу Юлії Тимошенко необхідно в партії Тимошенко, а не шляхом створення нових політичних партій".
Томенко також повідомив, що до об'єднавчого процесу, який партія "Батьківщина" вже почала з "Народною самообороною", найближчим часом можуть приєднатися й інші опозиційні політичні партії.
Нагадаємо, 23 грудня з фракції "БЮТ-Батьківщина" вийшов народний депутат Роман Забзалюк. У той же день з "Батьківщини" вийшли народні депутати Наталія Королевська, Євген Суслов і Олексій Логвиненко. Після чого Королевська була обрана лідером Української соціал-демократичної партії.
Вчора партії "Батьківщина" і "Народна самооборона" заявили про початок процесу об'єднання.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас