У листопаді на первинному ринку нерухомості Ялти ціна торговельних площ збереглася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У листопаді на первинному ринку нерухомості Ялти ціна торговельних площ збереглася

Нерухомість
157
У листопаді на первинному ринку нерухомості Ялти ціна торговельних площ збереглася на рівні 1 800 доларів/кв. м (2-я лінія).
Про це Українським Новинам повідомила маркетолог ріелторської компанії "НТН" (Сімферополь) Олена Казакова.
У листопаді в центрі міста (1-я лінія) ціновий діапазон вартості торговельних площ склав 2 000-4 000 доларів / кв. м, що відповідає показникам жовтня.
У віддалених від центру районах (3-я лінія) діапазон вартості торговельних приміщень склав 1 200-2 500 доларів/кв. м.
Ціна оренди квартир в листопаді не змінилася.
Зокрема, в центральних районах міста (1-я лінія) вона залишилася на рівні 20-80 доларів/кв. м, в середньому по місту (2-я лінія) - 15-50 доларів/кв. м і у віддалених від центру районах (3-я лінія) - 9-30 доларів/кв. м.
Як повідомляло агентство, у жовтні на первинному ринку нерухомості Ялти ціна торговельних площ знизилася на 2,7%, або на 50 доларів до 1 800 доларів/кв. м (2-я лінія).
Вартість квадратного метра в Ялті залежить від того, на якій відстані від моря перебуває об'єкт.
Виходячи з цього, у Ялті можна виділити три лінії.
До першої лінії, центральної частини міста, належать такі вулиці: Катерининська, Чехова, Ігнатенка, Графський проїзд, Рузвельта, Боткінська, Московська, Київська, Гоголя, Карла Маркса, Садова.
Друга лінія - це вулиці, прилеглі до центральних: Ломоносова, Соханя, Таврійська, Войкова, Володарського, Руданського, Піонерська, Червоноармійська, Кірова, Ленінградська, Куйбишева, Кривошти.
Третя лінія - Блюхера, Українська, Будівельників, Сєченова, Курчатова, Суворовська, Тімірязєва, Крупської, Халтуріна, Чернова, Горіхова, Місхорська, Свердлова, Стаханівська, Винороба Єгорова, Дзержинського.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас