Янукович вирішив перенести кадрові чистки на 2012 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович вирішив перенести кадрові чистки на 2012 рік

236
Розширене засідання Кабінету міністрів за участю президента, яке разом з можливими кадровими перестановками анонсувалося на 20 грудня 2011 року, відбудеться після 10 січня 2012 р.
Про це повідомила перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова.
"Розширене засідання Кабінету міністрів з Комітетом економічних реформ з підбиття підсумків 2011 року та щодо ухвалення національного плану дій на 2012 рік було в силу зайнятості графіка президента перенесено на початок наступного року. І воно відбудеться практично відразу після основних свят", - сказала Акімова.
Вона також уточнила, що розширене засідання уряду планується провести після 10 січня.
"Чи будуть кадрові зміни - це питання до президента, і я вважаю, на це питання він буде відповідати після того, як почує офіційний звіт про виконання національного плану дій за 2011 рік", - додала вона.
Нагадаємо, розширене засідання Кабінету міністрів і комітету з реформ під головуванням Віктора Януковича мало відбутися 21 грудня. Проте того дня Янукович провів підсумкову прес-конференцію за 2011 рік.
На засіданні 11 січня, як очікується, президент підіб'є підсумки виконання доручень, даних ним на попередньому розширеному засіданні 2 листопада.
Станом на початок листопада в зоні ризику були: міністр освіти Дмитро Табачник, міністр оборони Михайло Єжель, міністр культури Михайло Кулиняк та міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас