У КМДА планують звільнити 15% чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА планують звільнити 15% чиновників

Казна та Політика
164
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив, що в КМДА планують скоротити 10-15% персоналу.
За словами Попова, на даний момент питання перебуває на стадії розробки, тому він поки не може назвати конкретні цифри, пише УНІАН.
"Ця цифра буде остаточно визначена на кінець січня. І я тоді зможу сказати об'єктивну картину, в тому числі щодо зекономлених ресурсів. Десь 10-15% персоналу, я вважаю, приблизно скоротимо", - сказав Попов. Він додав, що питання буде винесено на сесію Київської міської ради в кінці січня 2012 року.
Також на сьогоднішній день в Міністерстві юстиції знаходяться документи за поданням КМДА про реформування управлінь на департаменти. У результаті цього реформування нинішні управління отримають більш високий статус, більший обсяг функцій і більшу відповідальність, тобто "на зразок нинішніх міністерств", сказав Попов.
"Це абсолютно логічно, тому що не можуть лише заступники або голова КМДА проводити переговорні процеси з партнерами щодо організації інвестиційних проектів, розвитку соціальної сфери. У нас таких контактів буде дуже багато, і людина, яка бере на себе відповідальність за розвиток тієї або іншої сфери, повинна мати певний статус для проведення таких переговорів", - сказав голова КМДА.
Попов переконаний, що для Києва цей крок є об'єктивною необхідністю, і сподівається, що Кабінет міністрів підтримає ініціативу столичної влади.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас