В Австралії крокодил вкрав газонокосарку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австралії крокодил вкрав газонокосарку

47
Гребінистий крокодил, що живе в парку для рептилій неподалік від австралійського Сіднея, викрав у співробітника звіринця газонокосарку.
Інцидент стався, коли працівники розплідника увійшли у вольєр до крокодила на прізвисько Елвіс, щоб провести у нього прибирання, передає Лента.ру.
Елвісу, очевидно, не сподобався візит працівників парку, і він вирішив на них напасти. Співробітники крокодилового розплідника не постраждали і зуміли вибігти з вольєра. Елвіс ж кинувся на залишену поруч із ним газонокосарку, схопив її і потягнув у невелику водойму, обладнану для нього у вольєрі.
Тім Фолкнер, працівник, відповідальний за стрижку трави у дворику Елвіса, незабаром повернувся до вольєру, щоб дістати газонокосарку. Щоб уникнути нападу п'ятиметрового крокодила на Фолкнера, тварину заманили в інший кінець штучної лагуни, пообіцявши йому частування у вигляді кенгурятини.
Фолкнер ж кинувся у воду, дістав газонокосарку, а також зуби Елвіса, які той втратив в результаті нападу на приладдя для стрижки трави. Агентству Associated Press співробітник звіринця повідомив, що зуби було необхідно дістати з води, так як вони могли потрапити в систему водяних фільтрів і вивести їх з ладу.
На думку фахівців, Елвіс вкрав газонокосарку у своїх наставників не тому, що прийняв її за щось їстівне, а тому, що вона опинилася на його території. "Він вирішив, що раз вона у вольєрі, то вона належить йому", - зазначили працівники парку.
Елвіс переїхав в парк для рептилій в 2008 році з Дарвіна, де він був помічений у вбивстві родичів, а також спробі нападів на рибалок. У парку вказують, що 50-річний Елвіс дуже злий і агресивний самець. Він живе окремо від своїх родичів, щоб ті не піддавалися ризику. "У нього свій відмінний дворик. Йому подобається життя одинака. Він щасливий", - заявив Фолкнер.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас