Порошенко заявив, що в президенти не піде, а в Раду - подумає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко заявив, що в президенти не піде, а в Раду - подумає

316
Голова Ради НБУ, екс-міністр закордонних справ Петро Порошенко заявив, що не бажає балотуватися на пост президента України.
"Ні, тому що не вважаю сьогодні це найбільш ефективним застосуванням моїх здібностей. Я переконаний в тому, що сьогодні потрібно набагато серйозніше ставитися до посади президента", - заявив Порошенко в ефірі ток-шоу "Портрети з Сергієм Дорофєєвим" на 5 каналі, передає Корреспондент.net.
Він вважає, що сьогодні Україна стоїть перед історичним вибором, і "нам треба прибрати власні амбіції". "Я вважаю, що власні амбіції дуже заважають сьогодні Україні, внутрішні конфлікти дуже заважають, коли ти, замість того, щоб реалізовувати мету, до якої має йти держава, намагаєшся за допомогою інтриг виторгувати для себе посаду. Посада для мене не головне, будь-яка посада для мене є можливістю реалізувати власний потенціал", - заявив Порошенко.
Екс-глава МЗС також відповів на запитання, чи балотуватиметься в наступний склад парламенту. "Рішення щодо походу до Верховної Ради залежатиме від того, в якій команді, і який потенціал буде для того, щоб реалізувати можливості", - зазначив Порошенко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас