Рідкісна панда заскочила в гості до китайської сім'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рідкісна панда заскочила в гості до китайської сім'ї

69
У будинок до жителів китайського міського округу Лешань в провінції Сичуань пробралася мала панда - невеликий хижий ссавець, покритий яскравим рудим хутром, повідомляє Ninemsn
Як стало відомо, гість прийшов, коли господарі будинку знаходилися на вулиці - вони влаштували собі обід на свіжому повітрі, а двері в їхній оселі тим часом були відкриті.
Господарі панди вирішили ненадовго затримати її у себе, щоб поспілкуватися з рідкісною твариною, погладити її і показати сусідам. Для цього панді запропонували частування. Крім того, вона, очевидно, і сама не хотіла покидати житлове приміщення, так як там було тепло.
Незабаром, однак, жителям округу Лешань довелося розлучитися з малою пандою. Тварину зловили і випустили у дику природу. У природне середовище панда повернулася кілька днів тому.
Малі панди є рідкісними тваринами, і їх популяція вважається вразливою. Всього, за оцінками вчених, в даний час на планеті живуть близько десяти тисяч малих панд. Ці тварини мешкають на територіях Індії, Бутану, Непалу, а також Південного Китаю і північної М'янми.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас