Ріелторів в Дубаї ловлять на порушенні правил — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ріелторів в Дубаї ловлять на порушенні правил

Нерухомість
329
Управління з регулювання ринку нерухомості Дубая (RERA) опублікувало список з 23 підозрюваних компаній, які займаються ріелторською або брокерською діяльністю на ринку нерухомості Дубая, але не вказують номери ліцензій в рекламних оголошеннях.
Як повідомляє портал Property Wire, останнім часом багато ріелторських компаній перестали вказувати свою юридичну адресу та номери ліцензій, виданих RERA. Такі дані повинні міститися в оголошеннях, які публікуються в газетах, журналах, на інтернет-сайтах або поширюються по електронній пошті.
У департаменті ліцензування RERA склали відповідний циркуляр-нагадування, який розіслали по всіх компаніях емірату.
"Якщо компанії не зроблять висновків з попередження, вони будуть вважатися порушниками умов ліцензування, а відповідальні особи будуть оштрафовані на суму до 50 000 дирхамів ($13 670)", - повідомив Султан Аль Сувейді, менеджер одного з департаментів RERA. Він закликав інвесторів, які хочуть придбати нерухомість в Дубаї, бути обережними при роботі з комерційною рекламою.
Крім адміністративних штрафів, недобросовісна поведінка ріелторів і брокерів може спричинити відкликання ліцензії. Інспектори RERA налаштовані рішуче і збираються застосовувати всі доступні їм правові заходи стосовно тих осіб та компаній, які не будуть дотримуватися визначених законом умов роботи.
Нагадаємо, що зараз співробітники RERA розробляють регламент про девелоперську діяльність. Цей документ "аукнеться" для всіх зацікавлених сторін більш чіткими законами і правилами у сфері купівлі та продажу нерухомості в Дубаї.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас