Попов: 2011 рік був роком економічної стабільності та позитиву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: 2011 рік був роком економічної стабільності та позитиву

165
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов назвав 2011 рік роком стабільної економічної ситуації і позитиву.
Про це він заявив на засіданні Київської міської ради, передає Українська правда. Київ.
"Перш за все хочу сказати, що в цілому ми на позитиві завершуємо 2011 рік. Позитивні результати надамо вам пізніше. Цей рік був роком стабільної економічної ситуації і позитивних тенденцій, в 2012 році ми маємо намір посилити", - сказав Попов.
Він нагадав, що 27 грудня була відкрита нова 50-а станція метро, а 28 грудня в місті презентують перший трамвай, виготовлений у Києві.
"Що стосується бюджету в 2012 році, то позитивні економічні тенденції дали нам можливість сформувати проект бюджету дуже амбітним. І ми врахували найбільш високий потенціал, який можна було врахувати в бюджеті наступного року", - сказав голова КМДА. Він додав також, що бюджет 2012 має два пріоритети - соціальна забезпеченість і економічний розвиток.
"Наша політика має будуватися на таких підходах: все що можна зробити і закупити в Києві, буде профінансовано з бюджету. Це дозволить нам збільшити обсяг виробництва, збільшити зарплати, купівельну спроможність населення і підтримати малий бізнес", - сказав Попов.
Також Попов має на меті легалізувати тіньовий сектор економіки.
"Ми обов'язково це зробимо. На жаль, ми сьогодні ще маємо недоотримані доходи за оренду землі. У цьому плані вже підготовлені відповідні проекти рішень разом з податковою. І ця політика буде з 1 січня активно реалізовуватися", - заявив Попов. Крім того, КМДА хоче легалізувати бізнес МАФів, що дозволить поліпшити доходи бюджету.
"Ми також плануємо скорочення управлінського персоналу. Є дві об'єктивні причини: ми хочемо зменшити бюрократію і зробити прозорими відповідні процеси, які дають можливість розвиватися бізнесу", - додав Попов.
Він підкреслив, що 2012 рік має стати роком активної співпраці з приватним бізнесом, "особливо в реалізації великих проектів", і закликав депутатів підтримати проект бюджету на наступний рік.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас