Кінах: В Україні назріває революційна ситуація — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: В Україні назріває революційна ситуація

5613
Якщо розрив між багатими і бідними не буде зменшуватися шляхом підвищення платоспроможності населення, то це може призвести до революційної ситуації в Україні.
Про це сьогодні, 27 грудня, заявив народний депутат України від Партії регіонів Анатолій Кінах, пише Український тиждень з посиланням на Главком.
"Я впевнений, що зараз в Україні назріває дуже серйозна проблема, тобто, зростає відстань між прошарком суспільства, він досить невеликий, що має надвисокі прибутки, і мільйонами наших громадян, які відчувають, що життя ускладнюється. І в найбільш капіталізованих державах світу, в США, різниця між високими і непоганими доходами, де, від 5 до 7 разів, в Україні цей показник зашкалює за 40 разів", - сказав Кінах в ефірі 5 каналу.
"Це дуже серйозно, тим більше, що це відбувається на тлі так званого демонстративного споживання. І я впевнений, що якщо це не буде долатися з точки зору підвищення платоспроможності громадян України, це може створити дуже серйозну, як ми говоримо, революційну ситуацію", - заявив Кінах.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас