ЦУМ закриють у лютому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦУМ закриють у лютому

678
Правда, зміниться магазин тільки всередині (там неабияк розширять торговельні площі), фасад і назва універмагу змінювати не планують. Про це нам повідомили в компанії "ЕСТА", яка більше року тому викупила ЦУМ. "ЦУМ є знаковим об'єктом як для Києва, так і України в цілому, тому для нас було дуже важливо зберегти цю спадщину і повернути універмагу його колишній престиж і славу", - сказав інвестиційний директор компанії "ЕСТА" Максим Громадцов. За його словами, для розробки нової концепції ЦУМу були залучені консультанти світового масштабу.
Кияни кажуть, що раді реконструкції універмагу, правда, не хотіли б, щоб він став схожий на торгово-розважальний центр, яких в Києві маса. "Мені подобається ЦУМ такий, який він є зараз. Ця будівля була побудована ще в 40-х роках минулого століття, від неї віє історією. Тому робити з магазину європейський супермаркет блюзнірство", - сказав нам житель Хрещатика Руслан К. "Я вважаю, що центральний універмаг столиці повинен мати якусь родзинку. Я би "поселила" тут самі-самі магазини, причому це можуть бути дорогі бренди в тому числі. Зробила б тут якусь арт-галерею, цікаву виставку, можливо, поставила б тут якісь химерні акваріуми. Цей магазин повинен дати фору всім торговим центрам Києва разом узятим", - вважає Ірина Г. А от інші вважають, що в ЦУМі взагалі нічого робити не варто. "Це ж наша історія. І ціни там нормальні. Мені подобається", - каже пенсіонер Олег Борисович.
У компанії "ЕСТА" запевняють, що побоювання киян марні: "Для того, щоб врахувати думку громадськості, було проведено кілька соціологічних і маркетингових досліджень".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас