Квартиру Жені Лукашина з "Іронії долі" оцінили в 10,3 мільйона рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартиру Жені Лукашина з "Іронії долі" оцінили в 10,3 мільйона рублів

Нерухомість
658
Московська квартира, в якій за сценарієм фільму "Іронія долі, або З легким паром" жив головний герой кінострічки Євген Лукашин, в даний час оцінюється в 10,3 мільйона рублів.
За сюжетом культового новорічного фільму, лікар Женя Лукашин (актор Андрій Мягков) проживає в районі Черемушки на південно-заході Москви. У фільмі, який вийшов на екрани 1976 року, згадується адреса будинку: 3-я вулиця Будівельників, будинок 25, квартира 12. При цьому в якості типової новобудови, в якій живе Лукашин, а в Ленінграді вчителька Надя Шевельова (актриса Барбара Брильська), був знятий один з панельних будинків на Проспекті Вернадського, передає Лента.ру.
Коли знімалася картина, 3-ї вулиці Будівельників в столиці вже не існувало. У 1963 році вона отримала ім'я Марії Ульянової. При цьому будинок номер 25 як і раніше існує, так само як і квартира під номером 12. За даними ріелторів, мова йде про двокімнатну квартиру корисною площею 32 квадратні метри. Вартість такої ж квартири Наді Шевельової, за інформацією експертом "Інком", становить близько 5 мільйонів рублів.
Раніше "Комсомольская правда" писала, що панельна п'ятиповерхівка за адресою: вулиця Марії Ульянової, будинок 25 в 2012 році повинна бути знесена в рамках міської програми ліквідація "хрущовок". За даними видання, зараз в будинку проживають лише кілька людей, а інші мешканці вже відселені.
Фільм "Іронія долі, або З легким паром" був знятий режисером Ельдаром Рязановим за п'єсою Еміля Брагінського і Рязанова "З легким паром!, або Одного разу в новорічну ніч...". Стрічка щорічно показується російськими і українськими телеканалами в новорічні свята.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас