Вчені знайшли спосіб побачити ангела — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вчені знайшли спосіб побачити ангела

62
Американські вчені провели експеримент, під час якого його учасники відтворили сцену з Біблії і змогли зустрітися з ангелом, пише Daily Mail.
Це стало можливим завдяки так званому усвідомленому сновидінню, в яке співробітники Каліфорнійського університету Лос-Анджелеса завантажили піддослідних.
Усвідомлене сновидіння - особливий стан свідомості, при якому людина усвідомлює те, що бачить сон, і може в тій чи іншій мірі керувати ним. Проведений співробітниками Центру вивчення позатілесних подорожей при університеті досвід дав можливість зробити висновок, що більшість релігійних одкровень можна пояснити саме усвідомленими сновидіннями.
У згаданому експерименті брали участь 30 осіб. Протягом місяця вони намагалися зануритися в усвідомлене сновидіння, а потім у цьому стані вийти з тіла, побачити ангела і поговорити з ним. Таким чином, у сні вони відтворили сцену, описану в Євангелії від Матвія, де пророка Іллю, який вмирає від голоду, будить ангел і дає йому хліб і воду. Наситившись, пророк знову засинає.
Проте вчені припускають, що пророк всього лише бачив усвідомлений сон, в якому здійснив астральну подорож і зустрівся з ангелом, а потім представив це як реальну подію.
Під час експерименту 24 особи з 30 учасників досліду змогли зануритися в усвідомлене сновидіння і покинути тіло, а 15 з цих 24 вдалося повністю або частково відтворити сцену з Біблії.
Так, 9 осіб заявили, що побачили уві сні і ангела, і їжу, іншим шістьом вдалося тільки зустрітися з ангелом.
Дослідження дозволило вченим зробити припущення, що більшість описаних в Біблії подій була насправді лише продуктом усвідомлених сновидінь. Більше того, таким же чином можна пояснити зустрічі з НЛО і візити прибульців на Землю - це всього лише яскраві незвичайні сни.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас