Тимошенко закликає Януковича не віддавати Росії ГТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко закликає Януковича не віддавати Росії ГТС

Енергетика
246
Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко в листі до Віктора Януковича застерігає від здачі Росії української газотранспортної системи, а також критикує згортання процесу євроінтеграції.
"Не додумайтесь віддати газотранспортну систему. Це наш останній стратегічний ресурс. Вас і приймають сьогодні в "Горках" (резиденція президента Росії. - ред.) тільки тому, що ця система досі належить Україні. Після її втрати у вас не залишиться жодного аргументу ні на свою користь, ні на користь країни", - пише Тимошенко в "листі диктатору" на ім'я В.Януковича, повідомляється на сайті "Батьківщини" в понеділок.
Екс-прем'єр запитує: "Ви віддали Севастополь за дешевий газ, і де він? Зараз хочете здати ГТС... А що наступного року здавати будете, Віктор Федорович? "Хонку" свою (будівельна компанія Honka займається облаштуванням резиденції президента України в Межигір'ї, - ред.)?"
Тимошенко також назвала "найглибшим промахом" політики В.Януковича на посту глави держави згортання процесу об'єднання України з Європою.
"Не парафувавши 19 грудня Угоду (про асоціацію, - ред.), ви відкинули країну назад на десятки років. Праця тисяч розумних і порядних людей через вас полетіла у смітник. Подумайте хоча б про свої інтереси, якщо вже не про інтереси держави. У вас ніколи не вийде грати на протиріччях між Європою і Росією, як ви сподівалися. Бо і там, і там вас добре знають і адекватно оцінюють", - підкреслює екс-прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас