Янукович натякнув, що на регіони грошей не вистачить — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович натякнув, що на регіони грошей не вистачить

Казна та Політика
1203
"Ми розраховували на зовсім іншу ціну на газ, а при цій ціні у нас грошей не буде", - говорить президент.
Президент Віктор Янукович вважає, що ціна за імпортний газ на рівні 416 доларів за 1 тис. куб. м в 2012 році не дозволить виділити достатньо коштів на розвиток регіонів.
Про це він сказав в інтерв'ю, що транслювалося на Першому національному телеканалі увечері 25 грудня.
"Коли я задав питання: а скільки регіонам було виділено на розвиток грошей, субвенцій там, на добудову соціальних об'єктів і так далі? Він (прем'єр-міністр Микола Азаров) мені сказав, що дуже мало. Чому? Тому що ми розраховували на зовсім іншу ціну на газ, а при цій ціні у нас грошей не буде", - сказав президент.
При цьому Янукович підкреслив, що нагадав прем'єру про взяті на себе зобов'язання при приході до влади, в тому числі що стосуються розвитку мережі соціальних об'єктів, таких як лікарні і школи.
Нагадаємо, 15 грудня Азаров заявив, що економіка України здатна подолати ціну за імпортний газ 416 доларів за 1 тис. куб. м в 2012 році.
22 грудня голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов допустив перегляд державного бюджету на 2012 рік у січні у випадку, якщо буде досягнута домовленість з Росією про зменшення ціни на газ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас