Лукашенко розповів, як голодував через кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко розповів, як голодував через кризу

Казна та Політика
631
Президент Білорусі Олександр Лукашенко зізнався, що під час кризи відмовився від нових ключок, ковзанів та італійських костюмів.
"Не купував ключки, ковзани в ці кризові часи, костюми тільки свої (білоруського виробництва), дуже обмежую себе в харчуванні і вживаю в їжу тільки білоруське, тому що іноземне мені в рот не лізе", - сказав він.
Президент зазначив, що вважає костюми білоруського виробництва якісною продукцією. На підтвердження своїх слів Лукашенко зняв піджак і показав журналістам етикетку, пришиту до внутрішнього боку лацкана, передає Інтерфакс.
Глава держави також повідомив, що, як і раніше, живе в президентській "резиденції, в лісі". "Возять мене на машині, ви її називаєте членовозом. Я вже й так кортеж урізав так, що постали питання безпеки", - сказав Лукашенко.
"Про свою зарплату я не буду говорити. А куди скорочувати зарплати уряду? Вони розбіжаться, ні з ким буде працювати", - зазначив він.
Нагадаємо, економічна ситуація в Білорусі залишається досить складною. Інфляція в Білорусі за 10 місяців поточного року склала 89%. Уряд прогнозує падіння темпів економічного зростання в 2012 році до 1-1,5%, в порівнянні зі зростанням на 7,6% в 2010 році.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас