Азаров: Росія не поставить Україну на коліна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Росія не поставить Україну на коліна

Енергетика
2052
Росія повинна знати, що на коліна Україну поставити неможливо. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров в ефірі Шустер Live на Першому Національному, коментуючи інформацію ZN.UA про те, що на засіданні Кабміну він визнав, що переговори зайшли в глухий кут.
"Росія має знати, що на коліна нас поставити неможливо. Однозначно. Тому прийняли рішення: бюджет приймаємо, працюємо і продовжуємо далі переговори, доти, доки не дійдемо до прийнятних умов для нас", - сказав М.Азаров.
"На засіданні уряду я сказав одне, що переговори з низки причин затягнулися. Причини ці зрозумілі: Росія має вкрай вигідний для себе договір, пан Міллер назвав його "прекрасним", - заявив він.
"Переговори не заходили в такий безнадійний кут. Переговори тривають і зараз. Сьогодні наш міністр з питань палива та енергетики перебував у Санкт-Петербурзі і проводив черговий раунд переговорів. Ми з ним щойно розмовляли і він повідомив, що просування вперед є", - додав М. Азаров.
Крім того, він зазначив, що "якщо росіяни вважають, що ми не витримаємо ціни в 416 доларів, то вони глибоко помиляються, ми ось цей рік живемо за ось цією ціною".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас