У січні S&P може знизити рейтинги кількох європейських країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У січні S&P може знизити рейтинги кількох європейських країн

Казна та Політика
127
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's в січні 2012 року з великою часткою ймовірності ухвалить рішення щодо рейтингів 15 з 17 країн єврозони, що знаходяться зараз у списку на перегляд з можливістю зниження.
Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на високопоставлені джерела в європейських урядових колах, передає УНН.
"Ми отримали неформальний сигнал від Standard & Poor's про те, що вони ухвалять рішення тільки в січні", - повідомило джерело, відзначивши, що цей факт став зрозумілим з розмови з представниками агентства. Він додав також, що може говорити тільки за свою країну, однак цілком імовірно, що зниження рейтингів буде проведено одночасно.
Інше джерело повідомило, що згадані рейтингові дії очікуються в січні.
S&P ухвалило рішення помістити в список на зниження довгострокові боргові суверенні рейтинги 15 з 17 країн зони єдиної європейської валюти на тлі посилення кризи суверенних боргів в регіоні єдиної європейської валюти. Зокрема, в списку опинилися всі країни єврозони з високим кредитним рейтингом - Німеччина, Франція, Нідерланди, Австрія, Фінляндія та Люксембург.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас