Рада має намір розглянути проект держбюджету-2012 у четвер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада має намір розглянути проект держбюджету-2012 у четвер

Казна та Політика
116
Верховна Рада має намір розглянути в другому читанні проект державного бюджету на 2012 рік на вечірньому засіданні в четвер.
Про це повідомив голова парламенту Володимир Литвин.
Спікер проінформував депутатів про результати консультацій лідерів фракцій.
За його словами, на засіданні представники опозиції висунули вимогу про розгляд у четвер законопроекту №9533, яким умовою відповідальності державних службовців за перевищення влади встановлюється отримання вигоди.
"Погодили таке рішення, що о 16:00 Верховна Рада розгляне пропозицію щодо того, чи згодна вона розглядати питання в частині включення його до порядку денного. Тобто буде своєрідний процес рейтингового голосування для того, щоб, якщо не буде прийнято позитивне рішення, не відхилити законопроект і залишити відкритими двері для продовження діалогу у Верховній Раді", - сказав Литвин.
При цьому спікер підкреслив, що перед таким голосуванням ініціатор законопроекту виступить з доповіддю.
"Після завершення розгляду цього питання ми також обговорили пропозицію про перехід до розгляду іншого питання, а саме проекту державного бюджету на 2012 рік", - додав спікер.
Він запропонував депутатам обговорити результати консультацій лідерів фракцій і готуватися до вечірнього засідання.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді прийняти у другому читанні державний бюджет на 2012 рік з доходами 332,821 млрд гривень і видатками 358,050 млрд гривень.
20 жовтня Верховна Рада прийняла проект держбюджету-2012 у першому читанні.
Кабінет Міністрів розраховував, що парламент розгляне проект державного бюджету на 2012 рік у другому читанні на засіданні 23 грудня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас