На ремонт літака Януковича виділили понад 4 мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ремонт літака Януковича виділили понад 4 мільйони гривень

Казна та Політика
450
Державне авіаційне підприємство "Україна" Державного управління справами уклало договір на техобслуговування літака А-319-115СJ на суму 392 тисяч 135 євро.
Про це повідомляє "Вісник державних закупівель", передає Українська правда.
Договір з компанією "Airbus Corporate Jet Centre" з Тулузи укладений 14 грудня, роботи будуть здійснені на базі виконавця протягом 2011-2012 років. Джерело фінансування - кошти державного бюджету України.
Послуги з технічного обслуговування, ремонту і модернізації літака А-319 (послуги з виконання технічного обслуговування і супроводу експлуатації, заміна запчастин, оновлення програмних баз даних літака А-319-115СJ), яким користується Віктор Янукович, будуть коштувати більше 4,3 мільйона гривень.
Закупівля в одного учасника обґрунтована тим, що "заміна постачальника послуг технічного обслуговування може призвести до виникнення проблем технічного характеру".
Нагадаємо, 6 жовтня в аеропорту "Бориспіль" під час офіційного візиту президента Віктора Януковича до Греції літак, на якому повинен був летіти президент, зачепився за трап і був пошкоджений. Януковича пересадили на резервний Іл-62, а літак AirBus перевезли в ангар для ремонту.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас