ЄБРР направить 100 мільйонів дол. на підтримку українського малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР направить 100 мільйонів дол. на підтримку українського малого бізнесу

Кредит&Депозит
434
Європейський банк реконструкції та розвитку запустив кредитну лінію для мікро, малих і середніх підприємств в Україні на суму 100 мільйонів доларів.
Кредитна лінія, яка буде використана до кінця 2013 року, надасть необхідну підтримку малому бізнесу і концентруватиметься на розробці нових кредитних продуктів, включаючи кредитування сільських регіонів і сільськогосподарське кредитування через місцеві комерційні банки, повідомляє прес-служба ЄБРР.
Нова кредитна лінія ММСП є третьою великомасштабною програмою ЄБРР, розробленою для підтримки малого бізнесу в країні, починаючи з 1994 року. Їх загальна вартість становить майже 520 мільйонів доларів США, що робить Європейський банк реконструкції та розвитку найбільшим і найвагомішим кредитором малого та середнього бізнесу в Україні.
Дана кредитна лінія підтримується урядом Данії та програмою Neighbourhood Investment Facility Європейського Союзу, який фінансуватиме консультативні послуги для банків-партнерів, а також спеціалізоване навчання клієнтів кредитної лінії ММСП.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас