Єфремов про газові переговори з Росією: Ми готуємося до найгіршого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов про газові переговори з Росією: Ми готуємося до найгіршого

Енергетика
879
У Партії регіонів сподіваються на успішне завершення газових переговорів з Росією до кінця року, але готуються до найгіршого сценарію.
Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сьогодні, 20 грудня, на брифінгу, передає Ліга.
За його словами, у Партії регіонів розраховують, що проект держбюджету буде розглянуто завтра на засіданні бюджетного комітету. Проблемним моментом, за його словами, залишається ціна на газ.
"Ми все-таки сподіваємося, що переговори з Російською Федерацією будуть закінчені в позитивному для України руслі, що буде прийнято відповідну угоду щодо зниження ціни і щодо введення тієї, яка існує для інших країн, а враховуючи те, що є харківські угоди, вона буде прийнятною для нашої держави. Сьогодні з цього питання вилітає до Москви на ведення переговорів прем'єр-міністр нашої держави, і все-таки у нас є надія на те, що до кінця року це питання буде узгоджено з керівництвом Російської Федерації", - сказав він.
"Ми готуємося до найгіршого розвитку подій. Якщо не буде підписана нова ціна, значить, ми повинні працювати в рамках реалій, які існують. Тому буде бюджет розрахований, виходячи з ціни на газ 416 доларів", - додав він.
Нагадаємо, голова правління "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що Росія і Україна не зможуть підписати нову угоду щодо газу до кінця року.
Раніше, 7 грудня, на засіданні Кабінету міністрів Микола Азаров дав розпорядження готувати "жорсткий варіант" державного бюджету на 2012 рік за ціною імпортованого газу не менше $400 за тисячу кубометрів і вносити такий документ на розгляд Верховної Ради.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас