Уряд Японії схвалив пакет поправок до бюджету на 32,42 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Японії схвалив пакет поправок до бюджету на 32,42 млрд доларів

Казна та Політика
102
Кабінет міністрів Японії схвалив проект четвертого пакету поправок до бюджету країни на поточний фінансовий рік (закінчиться 31 березня 2012-го), що збільшує витрати на 2,53 трлн ієн (32,42 млрд доларів), повідомило у вівторок агентство Kyodo.
Значна частина додаткових коштів буде спрямована на надання підтримки японським автовиробникам і фермерам.
При цьому, як зазначає агентство, уряд більше не має наміру випускати нові облігації для покриття додаткових витрат бюджету. Замість цього влада Японії планує використовувати доходи від податкових надходжень, а також грошові кошти фонду, спрямованого на обслуговування існуючого державного боргу країни.
Дані заходи, відповідно до планів уряду, повинні будуть сприяти відновленню економіки країни.
Після руйнівного стихійного лиха 11 березня уряд Японії вже прийняв три пакети поправок до бюджету: на 6 трлн ієн (77,9 млрд доларів), 15 трлн (194,8 млрд доларів) і 12,1 трлн (157 млрд доларів) відповідно.
Згідно з усіма трьома пакетами поправок, основна частина коштів була призначена для відновлення країни після стихійного лиха 11 березня. Крім того, частина коштів мала бути спрямована на те, щоб пом'якшити негативний вплив високого курсу національної валюти на економіку країни. Крім цього, пакети поправок до бюджету передбачали і термінові потреби в дезактивації земель після аварії на АЕС "Фукусіма-1".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас