Міжнародна юридична фірма Integrites провела семінар з міжнародного арбітражу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародна юридична фірма Integrites провела семінар з міжнародного арбітражу

228
15 грудня 2011 Міжнародна юридична фірма Integrites спільно з Edwards Wildman Palmer та George Z. Georgiou andAssociates, провели семінар на тему: "Міжнародний арбітраж. Як захистити активи в закордонних юрисдикціях", який відбувся 15 грудня у Києві у приміщенні Business Club Belgravia.
Міжнародна юридична фірма Integrites спільно з Edwards Wildman Palmer та George Z. Georgiou and Associates, провели семінар на тему: "Міжнародний арбітраж. Як захистити активи в закордонних юрисдикціях". Доповідачами семінару виступили: Радник МЮФ Integrites, Максим Кодунов (м. Київ); Партнер Edwards Wildman Palmer, Род Каупер (м. Лондон); Керуючий Партнер George Z. Georgiou and Associates, Джордж Георгіу (м. Никосия). Доповідачі запропонували учасникам семінару новий погляд на проведення арбітражу та відкрили нові можливості успішного ведення процесу.
Радник Integrites Максим Кодунов, у своїй доповіді звернув увагу на приховані можливості міжнародного арбітражу для бізнесу у тому, що стосується арбітрабельності спорів; арбітражу з множинністю сторін; вибору місця проведення арбітражу. За словами Радника, знання юрисдикції розгляду спору, а також знання країни у якій практикують арбітри відкривають додаткові можливості успішного ведення арбітражу. Також пан Кодунов вказав на необхідність формування правильних цілей у виборі арбітражу, що допоможе заощадити кошти. Радник поділився спостереженнями про те, що останнім часом досить велика частина корпоративних та фінансових спорів вирішується в Лондонському Міжнародному Арбітражному Суді (LCIA).
Род Каупер, Партнер Edwards Wildman Palmer дав свої коментарі, щодо повноважень англійських судів надавати забезпечувальні заходи на підтримку арбітражного розгляду. Він також, висвітлив основні процедурні аспекти ведення арбітражу, зокрема: призначення арбітрів, обмін письмовими поясненнями, збір та оцінка доказів, арбітражні витрати.
Крім цього, доповідачі навели приклади ведення процедури у країнах Британської співдружності, представниками яких вони є. Наприклад, Джорж Георгіу уточнив, що на Кіпрі, переклади документів, поданих до суду, супроводжуються письмовими показаннями під присягою, офіційного перекладача документів. У свою чергу, Джордж Георгіу, також розповів про специфіку застосування забезпечувальних заходів і розшук активів у Кіпрі. Він також зупинив свою увагу на підставах скасування виконання або визнання арбітражних рішень.
У семінарі взяли участь більше ніж 60 гостей з Києва та всієї України. Серед учасників семінару представники компаній: "Галичина", "Мрія", "Епіцентр", "XXI Century", "Кернел", "УкрСиббанк", "Сбербанк", "Укрексімбанк", "ВТБ Банк", "Райффайзен Банк", "Славутич", "Аеросвіт", "1+1", "Укрпродукт", "Life", "Антонов", "Укрлендфармінг", "Альтком", "Велика Кишеня", "IFC", "ДТЕК".
Медіа-партнерами заходу виступили: American Chamber of Commerce in Ukraine, бізнес портал "Finance.ua", юридичні видання: "Юридическая практика", "Український Адвокат", "Український Юрист", "Ukrainian Journal of Business Law".
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Алла Данилюк
PR Менеджер
alla.danyliuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас