Єфремов: Коливання ціни на російський газ для України повинно бути в діапазоні 220-250 дол за 1 тис. куб. м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Коливання ціни на російський газ для України повинно бути в діапазоні 220-250 дол за 1 тис. куб. м

Енергетика
328
Коливання ціни за російський газ для України має бути в діапазоні 220-250 дол за 1 тис. куб. м. Про це під час брифінгу сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ціна першого варіанту, яку сьогодні декларує уряд, - це 416 дол. Про ціну другого варіанту складно зараз говорити, вона може коливатися, як ми розуміємо, але це коливання має відбуватися в діапазоні 220-250 дол. Це моя точка зору, яка виходить із того аналізу, який роблять фахівці", - сказав Єфремов.
Також він додав, що переговори про зниження ціни на газ проходять важко. "Ми сподіваємося, що в рамках саміту країн СНД братимуть участь і зустрінуться прем'єр-міністр Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр України Микола Азаров і все-таки буде досягнута остаточна домовленість щодо ціни газу. Переговори йдуть важко, ви знаєте, що йдуть відповідні заяви з російського боку. Мені здається, що в цій ситуації ми себе намагаємося вести коректно і не давати жодних оціночних показників. Ми, єдине, висловлюємо, щоб Російська Федерація визначилася в ціні газу для нашої держави так, як це прийнятно і як сьогодні є на ринку".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас