Регіонал: Народ не має претензій до уряду Азарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонал: Народ не має претензій до уряду Азарова

Енергетика
5583
Сьогодні немає підстав для відставки Кабінету міністрів України на чолі з Миколою Азаровим, але певні кадрові ротації в уряді найближчим часом можливі.
Про це в коментарі виданню Gazeta.ua заявив народний депутат від Партії регіонів Василь Чуднов.
За його словами, розмови про відставку уряду йдуть з другого місяця після його призначення. Але, для того, щоб говорити про відставку, треба розглянути фактори, які б давали для цього підстави.
Першим таким фактором, за словами депутата, може стати висока, на переконання багатьох, ціна на російський газ - 400 доларів США за тисячу кубометрів. "Хоча ціна і кабальна, вона підйомна для України, і, крім того, переговори щодо її зниження тривають. Тож підстав для відставки через це я не бачу".
Також Чуднов зазначив, що до діяльності Кабміну Азарова у президента Віктора Януковича і народу не може бути претензій, оскільки уряду вдалося зупинити спад виробництва, який за попередньої влади дорівнював, за його словами, рівню військового часу, досягти істотних зрушень у розвитку сільського господарства, стабільної гривні, зменшити дефіцит державного бюджету, пожвавити будівництво.
Проте регіонал не відкидає, що під Новий рік в уряді можуть відбутися певні кадрові перестановки.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас