Підприємці подарують Азарову до Дня народження лопату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємці подарують Азарову до Дня народження лопату

283
Хмельницькі підприємці, які четвертий день живуть в наметі біля облдержадміністрації, до дня народження прем'єр-міністра України Миколи Азарова підготували йому подарунок - лопату.
Про це УНІАН повідомив підприємець, член Громадської організації "Підприємці Поділля" Ігор Огородник.
"Микола Янович - людина пенсійного віку, і вже отримує пенсію. Він з дитинства мріяв копати, тому ми даруємо йому лопату. Нехай працює", - сказав підприємець і уточнив, що подарунок планують відправити поштою.
"Нам не відома особиста поштова адресу Азарова. Тому, швидше за все, найближчим часом лопату пошлемо за адресою Кабінету міністрів України", - заявив Огородник.
Як повідомлялося, Азаров заявив, що не бачить нічого поганого у своїй ідеї про те, що українці повинні брати лопати і забезпечувати себе овочами. Прем'єр згадав, що в дитинстві сам садив капусту, і запропонував усім взяти з нього приклад.
"Я на засіданні Кабінету міністрів сказав: а що заважає кожному, у кого є руки-ноги, є енергія, взяти лопату, десять соток землі і на період, поки ми будемо цим займатися в загальнодержавному масштабі, хоч би свою сім'ю забезпечити овочами?" - зазначив прем'єр-міністр.
17 грудня Азарову виповнилося 64 роки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас